3 motius per escriure educAtòmica

Diuen que tot passa per alguna raó.

Són varis els motius que m’han portat a la redacció d’aquest blog, i en aquest post en proposo repassar aquells tres que més rellevància tenen. O si més no aquells que més em motiven.

1. Aprendre

Segurament aquest és el principal motiu per escriure educAtòmica. Per una banda hi ha la pràctica i la millora de l’escriptura i la redacció de textos. Per altra un blog permet desenvolupar la competència digital durant la seva gestió. I a més a més el compromís de publicar periòdicament requereix el contacte diari amb professionals, medis, revistes, recursos i webs d’educació i ciència que esdevenen una font valuosa de nous coneixements i experiències. Tot això fa de la redacció d’un blog una bona eina per al lifelong learning.

2. Produir i crear

Gràcies a aquesta gran biblioteca virtual que és Internet tenim accès a quantitats il·limitades de continguts i coneixements de manera fàcil i ràpida. No hi ha dia que no consumim part d’aquesta informació i ha arribat un moment que vull afegir el meu gra de sorra a aquesta xarxa virtual. Deixar de consumir per passar a produir i crear continguts que puguin ser útils a tercers. Aquesta actitud t’allunya de la vida passiva i t’apropa a un caràcter proactiu.

3. Satisfacció personal

I per últim, i no menys important, vull fer-ho. Veure com post a post es va construint quelcom del qual estar humilment orgullós es preveu com una experiència enriquidora, satisfactòria i divertida. Don’t forget the fun. I per altra banda, veure com passet a passet millora la qualitat dels textos serà molt gratificant.

Anuncis

2 pensaments sobre “3 motius per escriure educAtòmica

  1. Retroenllaç: Els MOOC són per a l’estiu | educAtòmica

  2. Retroenllaç: 100 posts + bones festes! | educAtòmica

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s