3 objectius d’educAtòmica

Que espero conseguir amb educAtòmica?

En l’anterior post d’aquesta sèrie introductòria he descrit 3 dels motius que em porten a iniciar aquest blog. Amb el post d’avui comentaré 3 dels objectius que a mig-llarg termini vull assolir amb educAtòmica. Són metes que van més enllà d’aconseguir un número determinat de lectors del blog (per exemple). Objectius generals sense quantificacions ni estadístiques, que aquestes coses ja arribaran.

1. Comunicar i divulgar

Això és vocacional. Qui em coneix sap que ha vegades tendeixo a donar explicacions científiques sense que ningú les demani. El que he llegit en un o un altre article, la última conferència TED que he vist, raonaments científics espontànis… No en va m’he anat formant com a docent de ciències. Comunicar, transmetre i divulgar són verbs íntimament lligats a l’educació, i un blog com aquest és un lloc idoni per fer-ho. Si els escrits d’aquests blog et serveixen per a conèixer i aprendre noves coses o et fan reflexionar sobre aspectes educatius o científics sentiré més que satisfet.

2. Crear una marca personal 2.0

Vocabulari del món del màrqueting, però aplicable a tots els àmbits. A mesura que vagi escribint posts i donant vida al blog la meva petjada digital s’anirà fent més fonda i podrà esdevnir un tret diferenciador personal que pugui ser valuós per a tercers. I si tot això porta a noves experiències i a coneixer persones interessants, millor. És un camí llarg i requereix un esforç continuat però d’alguna manera s’ha de començar, no?

3. Escriure educAtòmica

Per últim, el propi fet d’escriure a educAtòmica ja és un objectiu en si mateix. És un camí obert, sense un final clar o decidit i per tant construir el blog setmana a setmana ja és una fita a complir.

Anuncis

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s