Bozeman Science: exemple de material per a la Flipped Classroom

Aprofitant els anteriors post sobre que es la metodologia de la Flipped Classroom i les seves aportacions pedagògiques us vull parlar breument del treball del professor Paul Andersen. En Educautopia vaig parlar d’ell referint-me a aspectes de gamification i la relació entre els videojocs i l’educació. Podeu recuperar el post a “Qué podem aprendre dels videojocs? La classe-videojoc de Mr. Andersen”. En aquesta entrada, però, us vull presentar el seu canal a Youtube Bozeman Science.

Logo Bozeman Science

Un dels aspectes pilars de la Flipped Classroom es el material online que els alumnes treballen fora de l’aula. Aquest material te la finalitat d’introduir a l’alumne nous conceptes i els pot fer tant el propi docent com aprofitar el material de persones con Paul Andersen.

En el seu canal trobem vídeos de no més de 10 minuts sobre, principalment, conceptes claus en biologia, física i química d’una manera clara i directa (en anglès, això si). Fent servir poc més que una webcam i un software de presentació, un docent pot generar amb relativa facilitat el material més teòric del seu curs, penjar-ho a la xarxa i posar-ho a disposició dels seus alumnes i de tot aquell interessat en aprendre més sobre un tema en concret.

De fet, a la xarxa es poden trobar infinitat de recursos d’altres professor tot i que en la seva majoria es troben en llengua anglesa. Bozeman Science no és pas l’únic recurs disponible però si un dels de més qualitat i és un exemple de l’aportació que les noves tecnologies donen a l’educació.

Anuncis

2 pensaments sobre “Bozeman Science: exemple de material per a la Flipped Classroom

  1. Retroenllaç: Portafolios PLE

  2. Retroenllaç: Els posts més vistos del primer any d’educAtòmica | educAtòmica

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s