(Ser Professor) Sense llibres de text a la segona setmana

Mitjans de la segona setmana del curs i no han arribat els llibres de text.

Les classes han començat i varis alumnes no tenen els llibres de text. Alguns els han encarregat i no els hi han arribat, alguns no sabien quins comprar ja que no sabien si repetirien curs o promocionarien… Potser la culpa és dels alumnes.

Els alumnes de tercer, més enllà si tenen els llibres encarregats o no, no tenen els llibres ja que l’editorial en qüestió no els ha tret a temps d’impremta per a l’inici de curs… Potser la culpa és de les editorials.

L’editorial s’excusa en que han hagut de refer els llibres de 3r ESO (entre d’altres) al entrar en vigor a finals d’agost el decret de la LOMCE a Catalunya… Potser la culpa és dels polítics i la deria dels canvis educatius.

Per altra banda, la decisió de fer servir llibres de text, i aquests en concret, surt de l’equip directiu del col·legi on estic treballant… Potser la culpa és del centre educatiu.

Però tot i que ha estat una decisió imposada, reconec que per a un professor novell com jo el llibre de text ajuda a organitzar i preparar les classes tot i que durant el dia a dia el fem servir com a recull d’exercicis i poc més… Potser la culpa és del professor.

Al final la qüestió és que hi han alumnes sense llibres de text a les aules i les classes continuen. La conclusió és que imprescindible, el que ve a ser imprescindible, aquest material no seria.

FunnelEducation

Anuncis

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s