(Ser professor) En què pensaves?

En què pensaves?

Com vas arribar a creure’t que et podria sortir bé la jugada? Perquè em nego a creure que ni vas valorar que allò que faries no estava permès. No ja per l’escola, per la llei.

En quin moment et va cegar l’arrogància? Et tens en un pedestal tant alt, construït de drets que creus innats i exclusius de la teva persona, que no vas pensar ni un instant en les llàgrimes de les persones que t’estimen quan vam haver d’informar dels teus actes.

Què et va portar a fer-te fort en la convicció de que passaries desapercebut?

Què buscaves? Diversió? Alimentar l’ego? Marcar un gol als professors, a qui en algun punt vas passar a considerar l’enemic? Mostrar-te guay davant dels teus companys? Companys que has arrossegat a aquesta situació i són tant responsables com tu.

Ara has de ser conseqüent. Hi ha una normativa interna que regeix que es fa en casos com aquest (És també la nostra feina). Potser se’t privarà temporalment del privilegi (si, dic privilegi) d’assistir a classe. Potser es buscarà una acció més pedagògica per a que comprenguis el perill de la teva conducta.

L’únic que puc fer és tenir fe en que aquesta vivència et faci créixer. És esperar que comprenguis per què vas actuar malament. I, al final, a pensar en les conseqüències de les teves accions. Al menys hi haurà una part bona si aprens de la situació.

Anuncis

2 pensaments sobre “(Ser professor) En què pensaves?

    • I ara! Cap intenció de generar expectació. Volia deixar escrit el que em passava pel cap desprès de que uns alumnes fossin enxampats entrant alcohol a la festa de carnestoltes de l’escola. A veure si sóc capaç d’entendre’ls.

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s