(Ser professor) El professor de ciència té Instagram

És més útil Instagram o Twitter per a ser professor?

Aquest és un dels varis temes que vam parlar durant el sopar al finalitzar la darrera edició de l’Innobar Barcelona. (Aquí uns tweets per si voleu tafanejar…). Sopàvem i parlàvem amb la Maria (@focdencenalls), en Raúl (@aprendconpistas), l’Elisenda (@eabfra) i altres companys de les meravelles de ser professor quan en Toni Nieto, artista i docent, va obrir el debat.

Personalment, Twitter m’ha permès fer un grapat de contactes entre companys docents i educadors interessants dels quals fagocito idees i experiències, però és cert que és una eina que no fan servir els adolescents. I a l’espera de la nova aplicació de moda, és a Instagram amb la que gran part d’ells passa l’estona i es comunica. La conclusió és que Twitter és per a relacionar-se entre docents i Instagram seria una bona eina per a relacionar-se entre docent-alumne.

I per a posar en prova aquesta hipòtesi en primera persona, el professor de ciència té Instagram: @profe.parrilla

L’objectiu principal d’aquest petit projecte és introduir amb premeditació i alevosía imatges i curiositats científiques entre les tones de selfies i imatges excessivament càrniques que habiten en les pantalles dels nostres alumnes. També hi ha la intenció d’apropar la ciència i, qui sap, potser generar alguna inquietud entre els alumnes en un canal que consumeixen assíduament.

Amb poc més d’una setmana i un grapat de fotografies penjades, la rebuda per part dels alumnes ha sigut molt bona i fins i tot un parell d’ells m’han enviat imatges científiques per a compartir. Dit això, esteu més que convidats a curiosejar: @profe.parrilla

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s